Sex Shop Adresi

17 Şubat 2023 Cuma

Yohimbinum D4 Bayan Cinsel İstek Arttırıcı Azdırıcı Damla

 

Yohimbinum D4 Bayan Cinsel İstek Arttırıcı Azdırıcı Damla

Yohimbinum D4 Bayan Cinsel İstek Arttırıcı Azdırıcı Damla

Yohimbinum D4 Damla

Yohimbinum damla özel olarak formüle edilmiş kadınların dönemsel etkenlere bağlı cinsel isteksizliklerini bertaraf etme niteliğine sahip ayrıcalıklı bir üründür. Menopoz-peri menopoz dönemlerinde düşüşe geçen libidoyu arttıracak etken maddeleri içeriğinde barındırır. Bu sebeple diğer istek arttırıcılarla kıyaslandığında son derece etkili bir üründür. 

Yohimbinum damla istek artırıcı özelliğinin yanı sıra ciddi bir performans arttırıcıdır. Uyarıcılardan oluşan formu seksüel aktivite sırasında kaybetmiş olduğunuz tüm vücut değerlerini takviye eder. Ürün Deionized water, L-Arginine, Ascorbic Acid (Vitamin C), Glycyrrhize Glabra Ekstract, Caffeine, Aroma ve E211’den oluşan bir içeriğe sahiptir. 

Yohimbinum Damla Kullanımı

Yohimbinum D4 gazlı ve alkollü olmayan sıvı gıdalarla birlikte kullanılır. Aksi haller etkisini göstermemesine neden olacaktır.  Uygun miktarda olan sıvıya 8 ile 10 damla arası damlatmak yeterlidir.  Arzu edenler her hangi bir sıvıya karıştırmadan direk oral yolla bu ürünü kullanabilirler. 

Yan Etkileri varmıdır? 

Yan etkileri gözlemlenmemiştir. Fakat etkin uyarıcılar içeren bir formülü olduğu için doz aşımı yapmamaya özen gösterilmelidir. Kalp, şeker, tansiyon ve damar yolları ile ilgili kronik şikayetleri olan kimseler Yohimbinum kullanmak istiyorlarsa kesinlikle doktor gözetiminde hareket etmelidirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

21 cm Boy 4.7 cm Çap Burgulu Kalın Gövdeli Testisli Esmer Dildo C-7761K

  Kalın Burgulu Esmer Dildo - 21 cm x 4.7 cm Çap, Testisli Vantuzlu Penis C-7761K Erotik deneyimlerinizi zirveye taşıyacak bu efsanevi kalın...

Popüler Sayfalar