Sex Shop Adresi

17 Şubat 2023 Cuma

Love Drops - 3 Saat Yüksek Etkili Kadınları ve Erkekleri Azdırıcı Damla / YENİ

 

Love Drops - 3 Saat Yüksek Etkili Kadınları ve Erkekleri Azdırıcı Damla / YENİ

Love Drops - 3 Saat Yüksek Etkili Kadınları ve Erkekleri Azdırıcı Damla / YENİ


tatsız, kokusuz, belli olmayan 3 saat yüksek etki gösteren bay ve bayan cinsel istek uyandırıcı, orgazm arttırıcı, vajina sulandırıcı ekstra afrodizyak içerikli bayanları şehvetlendiren sex damlası.

Her iki cins de kullanabilir. Unisex modeldir.

Erişkin kadınların cinsel performans sorunlarının çözümüne yardımcı olmak için hazırlanmış bitkisel bir üründür. Birbirleriyle sinerjik etki gösteren 5 bitki kapsül formunda gıda takviyesi olarak bir araya getirilmiştir. Organiktir. Boya ve kimyasal madde içermemektedir.

İçeriğindeki bitkisel ekstreler:
Epimedium grandiflorum (50% Icariin)
Turnera diffusa
Ilex paraguariensis
Avena sativa
Lepidium meyeni
(Detaylı bilgi için içerik bölümüne bakınız)


Kullanım şekli:
- Erişkin kadınlar için hazırlanmıştır.
- 10 (on) damla, bir bardak (200 ml) su veya soğuk içeceklere katılarak içilir.
- Etkisi içildikten 20-35 dakika sonra başlar ve 3 saat boyunca yüksek etkide sürer.
- En inatçı vakalarda bile ardı ardına ikinci veya üçüncü kullanımında kesinlikle etkisini gösterir.
- Alkollüyken kullanılmasında bir sakınca yoktur.
- İsteğe göre istenilen yiyeceklerin içine de katılarak kullanılabilir.

Yan etkiler ve Uyarılar:
Herhangi bir advers etkisine (önemli yan etki) rastlanmamıştır.
Hamileler ve emziren annelerin kullanmaları önerilmez.



İçeriği :
Epimedium grandiflorum (Icariin)
Çin’in güneyinde yetişen parlak kırmızı saplı, yeşil kalp şeklinde yaprakları olan ilkbaharda mor çiçek açan 15 – 20 cm boyunda bir bitki türüdür.
Çin’de bu bitkiye kadınlarda (yin) ve erkeklerde (yang) cinsel performansı arttırdığı için “Yin-Yang Huo” adı verilir.

İçeriğinde çeşitli flavonoidler, polisakkaritler, steroller, alkoloidler ve önemli bir flavon-glycoside Icariin bulunur.

Milano Üniversitesinden Mario Dell’Agli ve ekibiyle çeşitli İtalyan Üniversitelerinden akademisyenler* yaptıkları araştırmada İcariin’in genital bölgelere kan akışını engelleyen Phoshodiesterase-5 (PDE5) enzimini bloke ettiğini, böylece ortamda daha çok aktif Azot Oksit (NO) oluştuğunu ve damarların genişleyerek genital bölgelere daha fazla kan doluşunun sağlandığını, bunun da kadın ve erkekte cinsel sorunların çözümüne yardımcı olduğunu açıkladılar.

Turnera diffusa (Damiana)
Hoş kokulu yaprakları olan küçük bir çalı türüdür. Meksika orijinli bu bitki, günümüzde Texas, Karaip Adaları ve Güney Afrika’da da yetiştirilmektedir. Yaprakları Aztek, Maya ve İnka uygarlıklarında cinsel istek arttırıcı, baş dönmesi ve denge kaybı önleyici olarak kullanılmıştır.

İçeriğinde pinen, cineol, cadinen, ve copaen gibi eterik uçucu yağlar, çok çeşitli terpenler, alkaloitler, flavonlar, cyan-glikozitleri (gonzalitosin), arbutin, damianin, tanen, reçine ve amino asitler bulunur.

Beta-sitosterol içerdiği için günümüzde yaygın olarak kadınlarda libido (cinsel istek) arttırmaya yardımcı olarak kullanılmaktadır. Anti-depresant, tonik, idrar arttırıcı ve idrar yolları antiseptiği, öksürük giderici ve hafif laksatif özelliklerinden de faydalanılmaktadır.

Ilex paraguariensis (Yerba Mate)
Arjantin, Şili’nin güneyi, Paraguay’ın doğusu, Uruguay’ın batısı ve Brezilya’nın güneyinde yetişir. Küçük bir bitkiyken 15 metreye kadar büyüyen ağacın 7–11 cm uzunluğunda, 3.5–5 cm eninde kenarları testere gibi dişli yaprakları kullanılır.

Özellikleri ile kahve ve çaya çok benzeyen Yerba Mate, FDA’nın GRAS (Generally Recognized As Safe - Genelikle Güvenli Olarak Tanımlananlar) listesinde yer alır.

İçeriğinde A, C, E, B1, B2, B3 (Niacin), B5 (Pantothenic Acid), B6 (Pyridoxine) vitaminleri, Kalsiyum, Manganez, Demir, Selenyum, Potasyum, Magnezyum, Fosfor ve Çinko gibi kompleks mineraller, Karoten, Yağ Asitleri, Klorofil,Flavonlar, Polifenoller, İnositol İz Mineraller, Antioksidanlar, Tanen ve 15 çeşit Amino Asit bulunur.

Yapılan araştırmalar antienflamatuvar, antioksidan, spazm çözücü, termojenic (yağ yakıcı), kilo vermeye yardımcı ve bellek açıcı etkileri olduğunu göstermiştir.

Avena sativa
Avena sativa, yulafın 29 türünden sağlık yönünden en faydalı olanıdır
Serin ve nemli iklimleri sevdiği için en iyi Avrupa'nın batı ve İskandinav ülkelerini de içine alan kuzey bölümlerinde, Rusya'da ve Kuzey Amerika'da yetişir.

Tıbbi yararları nedeniyle 200 yıl önce Alman Farmakopesine (German Pharmacopoeia) girmiştir. Tohumlarında karbonhidrat, çözünebilir lifler, yüksek oranda Demir, Çinko, Manganez ve Kalsiyum gibi mineraller, A, B1, B2 ve E vitaminleri bulunur. Cinsel güçsüzlüğü gidermeye, cinsel performansı ve enerji düzeyini arttırmaya, anksiyete gidermeye, uterus sağlığını korumaya ve sindirimi düzenlemeye yardımcıdır.

Lepidium meyenii (Maca)
“Peruvian ginseng” ve “Maca” adlarıyla da bilinen Lepidium meyenii
Peru’da Andes dağlarının 2.500–5.000 metreleri arasında yetiştirilen, 10 cm den 20 cm ye kadar büyüyebilen bir bitki türüdür.
Sapı ile ana kök arasındaki 3–5 cm çapında yumru (tuber) veya kök (root) dediğimiz kısımları kullanılır.

İçeriğinde B1, B2 and B12 vitaminleri, Kalsiyum, Demir, Magnezyum, Fosfor, Potasyum, Çinko mineralleri, Karbonhidratlar, Yağ Asitleri, Proteinler, Glukosinolatlar, Saponinler, Fitosteroller ve Alkaloidler bulunur.
Besin takviyesi olarak, enerji verici ve hormonal düzenleyici, cinsel sağlığı onarmaya, güçsüzlüğe, menapoz şikayetlerinden kurtulmaya yardımcı olarak kullanılır.

UYARILAR:
Soğuk, kuru, ışıktan korunan, Güneş görmeyen yerlerde saklayınız. 
Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. 
18 yaş altı için uygun değildir.
Hamile bayanların kullanması tavsiye edilmez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

21 cm Boy 4.7 cm Çap Burgulu Kalın Gövdeli Testisli Esmer Dildo C-7761K

  Kalın Burgulu Esmer Dildo - 21 cm x 4.7 cm Çap, Testisli Vantuzlu Penis C-7761K Erotik deneyimlerinizi zirveye taşıyacak bu efsanevi kalın...

Popüler Sayfalar