Sex Shop Adresi

16 Şubat 2023 Perşembe

Ruf Drops Erkek Azdırıcı Penis Dikleştirici Seks Damlası 20 ml

 

Ruf Drops Erkek Azdırıcı Penis Dikleştirici Seks Damlası 20 ml

Ruf Drops Erkek Azdırıcı Penis Dikleştirici Seks Damlası 20 ml

Ruf Drops Erkek Azdırıcı Penis Dikleştirici Seks Damlası 20 ml

Renksiz kokusuz erkekleri azdırıcı seks içeceği ruf 20 ml ölçeğinde, tok karnına bir bardak içeceğe 5-10 damla damlatılır. Etkisini 20-30 dk içinde gösterir. Erkeklerin Seks gücünü, sex yapma arzusunu, penisin sertliğini ve seks yapma süresini arttırır.

seks yapma isteğini uyarıcı, şehvet arttırıcı, sex gücünü arttırıcı etkili güçlü erkek azdırıcı damla.

sıcak soğuk her türlü içecek ve yiyecekle kullanılabilir (Kaynatmayın, pişirmeyin. 1 dk beklemiş sıcak su veya 3 dk beklemiş sıcak yemekte kullanılabilir).

Asitli ve asitsiz içeceklerle kullanılabilir.

cd - cross - crossdresser - trans - travesti femboy tranny farketmez tüm erkekleri azdırıcı etkisi vardır.

Erkek Azdırıcı Ereksiyon Arttırıcı Sex Damlası

Erkeklerin cinsel gücünü, cinsel performansını ve seks isteğini arttırarak kadınları daha fazla mutlu etmelerini sağlayan, penisi sertleştirici, penisi kaldırıcı, istek arzu ve şehvet arttırıcı en çok satan cinsel güç markası.

Renksiz, tatsız ve kokusuz. her türlü çecekle içilebilir, mide bulandırmaz, kokusundan anlaşılmaz, tadı anlaşılmaz. Haberli habersiz içilebilir.

ERKEK AZDIRICI EREKSİYON SAĞLAYICI İLAÇ ÖZELLİKLERİ:
Erkekler için cinsel güç bir çok şeyden önce gelir ve bunu her seferinde yaşamak isterler. Dolayısı ile bu durum her birliktelikte yaşanılmak istenir. Ancak arada olabilecek olan aksaklıklar buna mani olmamalıdır. Bu hem sizi hem de partnerinizi üzebilir o yüzden sizlere sizi asla yarı yolda bırakmayacak olan çok etkili bir cinsel damladan bahsetmek isteriz. Bu ilacın ismi ruf drops ereksiyon damlasıdır. Gerçektende çok etkili bir üründür. Kullanımı sizler için olabilecek en etkili penis sertliğini sağlar, seks yapma isteğini uyandırır arttırır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

21 cm Boy 4.7 cm Çap Burgulu Kalın Gövdeli Testisli Esmer Dildo C-7761K

  Kalın Burgulu Esmer Dildo - 21 cm x 4.7 cm Çap, Testisli Vantuzlu Penis C-7761K Erotik deneyimlerinizi zirveye taşıyacak bu efsanevi kalın...

Popüler Sayfalar