Sex Shop Adresi

27 Şubat 2016 Cumartesi

Süper Viga 30 Dakika Geciktirici Sprey+V-Pills Vajina Kayganlaştırıcı Jel Krem+Süper Gold 12Lİ Krem İçerikli Geciktiricili Prezervatif (kampanya-14)


V-Pills Kayganlaştırıcı Jel, hassasiyet ve zevkinizi artırarak daha yoğun ve tatmin edici bir cinsel ilişki yaşamanızı sağlar. .erken boşalmayı 30-35 dakika geciktiren ilişki süresini uzatan geciktiren geciktirici Viga sprey.hissiyatı asaltan erken b
Aynı Gün Kargo
70,00 TL
Bu Ürüne Ait Kampanyalar
1 Adet - Havale İle Kargo Bizden
70,00 TL
2 Adet - Havale İle Kargo Bizden
130,00 TL
3 Adet - Havale İle Kargo Bizden
180,00 TL
 

Süper Viga 30 Dakika Geciktirici Sprey+V-Pills Vajina Kayganlaştırıcı Jel Krem+Süper Gold 12Lİ Krem İçerikli Geciktiricili Prezervatif  (kampanya-14)

SUPER VIGA DELAY SPRAY ÇOK ÖZEL ÇOK ETKİLİ GECİKTİRİCİ SPREY

Ortalama 1 saate yakin iliski sürenizi uzatan bu sprey. 100 kullanımlıktır.  Penisteki kan revanını da arttırdığından, ereksiyonu sağlayıcı, daha sert olmasını sağlayıcı, haz arttırıcı, zevkten mahrum etmeyici, uzun süre ereksiyon halinde kalınmasını sağlayıcı özelliği de vardır.
bitkisel gıda takviyesi, kozmetik ürün, besin takviyesi, bitkisel cinsel ürün adı altında satılmaz, ilaç değildir
geciktirici spreyin içeriği: Ingredients: Fructus Schisandrae Chinensis Extractum, Salvia miltiorrhiza, Fructus Cnidii Extractum, Rhizoma Curculiginis Extractum, Actinolitum Extractum, Water, Glycerol, Propylene Glycol, Ethanol All main ingredients come from 100% herbal extract.

V-Pills Vajina Kayganlaştırıcı Jel LPS-V001

V-Pills Kayganlaştırıcı Jel, hassasiyet ve zevkinizi artırarak daha yoğun ve tatmin edici bir cinsel ilişki yaşamanızı sağlar. Vajinal kuruluk durumlarında mutlaka kullanılmalıdır.
V-Pills kayganlaştırıcı jel çeşitlerimiz:
Sade vajinal kayganlaştırıcı jel
Çilekli vajinal kayganlaştırıcı jel
Çikolatalı vajinal kayganlaştırıcı jel
Kullanım Şekli
Cinsel ilişki sırasında istenilen bölgeye, istenilen miktarda uygulanır.
Uyarılar
Kullanmadan önce küçük bir yüzey üzerinde test edin; Eğer alerjik bir reaksiyon meydana gelirse, kullanmaya bırakın.
Çocukların ulaşamayacağı ve 25 °C altında serin ve güneş ışığından uzak alanlarda saklayınız.
İçindekiler
Hydroxy Ethyl Cellulose, Glycerin, Citric Acid, Preservatives, Dl-Water
Süper Gold 12'Li Prezervatif


Süper Gold Sade ve Ekonomik Sevenler İçin 12'Li Prezervatif


Süper Gold 12'Li Prezervatif her zaman için sadelikten yana olanlar için üretilmiş bir prezervatiftir. İçerisinde 12 adet prezervatif bulunmaktadır. Üstelik Süper Gold 12'Li Prezervatif fiyatı oldukça makul bir rakamdadır. Ekonomi yapmayı sevenlere muhakkak tavsiye edilmektedir. Sizleri cinsel yolla bulaşan hastalıklardan sonuna kadar koruyabilecektir. Bu konuda herhangi bir şüpheniz olmamalıdır.

12li geciktirici prezervatif,süper gold geciktirici prezervatif,erken boşlamayı geciktirici prezervatif,hissiyatı azaltan geciktirici prezervatif,geç boşalmayı sağlayan prezervatif,sade düz prezervatif,V-Pills Kayganlaştırıcı Jel,anal vajinal kaydırıcı krem,anal kayganlaştırıcı jel krem,vajinal kayganlaştırıcı jel krem,v-pills kayganlaştırıcı krem,süper gold prezervatif,viga geciktiren sprey,viga geciktirme spreyi, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

21 cm Boy 4.7 cm Çap Burgulu Kalın Gövdeli Testisli Esmer Dildo C-7761K

  Kalın Burgulu Esmer Dildo - 21 cm x 4.7 cm Çap, Testisli Vantuzlu Penis C-7761K Erotik deneyimlerinizi zirveye taşıyacak bu efsanevi kalın...

Popüler Sayfalar