Sex Shop Adresi

8 Şubat 2016 Pazartesi

Kayganlaştırıcı Jeller



Cinsel hayatınızı daha keyifli ve renkli bir hale getirmek için farklı kokulara ve etkilere sahip kayganlaştırıcı jellerden yardım alabilirsiniz. Tüm vücuda masaj yapmak için kullanabileceğiniz özelliğe sahip kayganlaştırıcı jelleri ayrıca cinsel bölgelerinizde de güven içinde kullanabilirsiniz. Kayganlaştırıcı ürünler, prezervatifi kondom gibi ürünler ile birlikte kullanım için de uygundur. Kayganlaştırıcı ürünler ile aşamadığınız bazı cinsel problemlerinizin üstesinden gelerek daha mutlu ve sağlıklı bir cinsel hayata sahip olabilirsiniz.

http://www.geciktirici.space


Kayganlaştırıcı Jeller
Sevişme sırasında çeşitli sebeplerden dolayı vajinada yeterli bir ıslaklık sağlanamıyorsa ya da cinsel hayatınızda istediğiniz kadar hızlanamadığınızı düşünüyorsanız kayganlaştırıcı jeller yardımıyla bu sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Kayganlaştırıcı ürünler kullanırken de korunabilirsiniz. Cinsel ilişki esnasında, prezervatif ve diğer lateks ürünler ile kayganlaştırıcıları güvenle kullanabilirsiniz. Kayganlaştırıcılar ayrıca vibratör ile birlikte de kullanılabilir. Kayganlaştırıcı jel çeşitleri arasında; vajinal kuruluk problemlerini önlerken özel bölgelerinizde rahatlama hissi sağlayarak partnerinizle zevkli anlar yaşamanızı fırsat veren ürünler ile uyguladığınız bölgelerde yumuşak bir sıcaklık hissi uyandıran ve hazzın doruklarına çıkmanızı sağlayacak ürünleri bulabilirsiniz.
Kayganlaştırıcı jeller arasında ayrıca; kadınlar için özel olarak hazırlanmış; aynı anda farklı duygular yaşamanıza neden olarak klitoristeki duyarlılığı arttıran ve böylece daha kolay orgazma ulaşmayı sağlayan ürün çeşidini bulabilirsiniz. Daha renkli ve eğlenceli kayganlaştırıcı çeşitleri arayışındaysanız çilekli, vişneli, kayısılı, çikolatalı gibi farklı aromalara sahip kayganlaştırıcıları tercih ederek cinselliğin tadına varabilirsiniz.
Kayganlaştırıcı kullandıktan sonra kolayca yıkanarak vücuttan temizlenebilir Su bazlı kayganlaştırıcı ürünler, dermatologlar tarafından klinik ortamda test edilmiştir. Bu yüzden su bazlı kayganlaştırıcıları güvenle kullanabilirsiniz. Kesintisiz zevk için uzun süre kullanımında dahi sorunsuz ve yine uzun süre kaydırma özelliğine sahip kayganlaştırıcı çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Kayganlaştırıcı jel ürünlerinin yanı sıra özellikle anal girişlerde hem kadında hem de erkekte zevk seviyesini arttırmak için kullanılan rahatlatıcı sprey ürünlerini de sağlıklı ve sorunsuz bir cinsel yaşam için kullanabilirsiniz.
Kayganlaştırıcı Jel Fiyatları
Tek kullanımlık 5 ml ya da 40 ml, 50 ml, 65 ml, 100 ml, 150 ml, 200 ml gibi miktarlardaki kayganlaştırıcılar sahip olduğu özelliklere ve etkilere göre değişen fiyatlara sahiptir.
İçeriğinde yer alan özel bileşenler ile partnerinizle müthiş bir uyum yakalamanıza yardımcı olan kayganlaştırıcılar ile vajinal kuruluk problemini azaltarak mükemmel kayganlık hissini yakalayabilirsiniz. Cinsel ilişki esnasında etkili ve güvenli kayganlık için kullanabileceğiniz kayganlaştırıcı jeller hayvansal yağ ve şeker içermez. Su bazlı kayganlaştırıcılar hemen durulanabilen özelliğe sahiptir, çarşafta ya da giysilerde leke bırakmaz. Cinsel ilişki esnasında vajinal kuruluk sorunu yaşamıyorsanız da kayganlaştırıcı jelleri kullanabilirsiniz. Kayganlaştırıcıları ilişkinize heyecan katmak ve hızınızı ve aldığınız zevki ikiye katlamak için tercih edebilirsiniz.
Çikolata ve çilek gibi farklı aromalara sahip, yumuşak ve ipeksi bir yapıda olan kayganlaştırıcılarla partnerinizin vücuduna rahatlatıcı ve kışkırtıcı bir masaj yapabilir ve böylelikle onun duygularını uyarabilirsiniz. Kayganlaştırıcıyı partnerinizin vücuduna uygulayarak hoş kokular eşliğinde unutulmaz bir ön sevişme yaşayabilirsiniz. Aromalı kayganlaştırıcıları hem anal hem de oral seks sırasında kullanarak kokuların duyularınızı harekete geçirmesine izin verebilirsiniz. Cinsel yaşamınızı renk, heyecan ve zevk katacak kayganlaştırıcı jel çeşitlerinden partnerinize ve kendiniz için en uygun olanı seçebilirsiniz. Vajinal kuruluk, orgazm problemleri, renksiz ve rutin cinsel yaşam gibi problemlere karşı kullanabileceğiniz kayganlaştırıcı ürün çeşitleri arasında seçim yapamıyorsanız partnerinizle birlikte doğru bir karar verebilirsiniz. Partnerinizle daha mutlu ve sağlıklı bir cinsel yaşamın kapılarını aralayacak kayganlaştırıcı jel ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

21 cm Boy 4.7 cm Çap Burgulu Kalın Gövdeli Testisli Esmer Dildo C-7761K

  Kalın Burgulu Esmer Dildo - 21 cm x 4.7 cm Çap, Testisli Vantuzlu Penis C-7761K Erotik deneyimlerinizi zirveye taşıyacak bu efsanevi kalın...

Popüler Sayfalar