Sex Shop Adresi

2 Kasım 2021 Salı

EXTENDER PENIS EGZERSIZ ALETI PROFESYONEL PENIS BÜYÜTÜCÜ CIHAZ C-420


EXTENDER PENIS EGZERSIZ ALETI PROFESYONEL PENIS BÜYÜTÜCÜ CIHAZ C-420
: ☎ 

Telefon | Whatsapp | Ürünlerimiz |

Pro Extender Penis Cihazı en etkili penis büyütücü cihaz en kaliteli penis büyütme aleti en iyi penisi geliştirici kalınlaştırıcı makine   erotikurunler.com

Extender Penis Egzersiz Aleti C-420

Klinik olarak test edilmiş tasarıma sahiptir. Yüksek kaliteli metaryellerden üretilmiştir. Cihaz iki dinamik metal mile bağlı bir plastik yüzükten, bir plastik destekten ve penis başını yerinde tutan bir silikon banttan oluşmaktadır.

Extender profesyonel penis sistemi cihazı, %20 - %30 arası gelişim sağlamak için bilimsel olarak araştırılmıştır. Aynı zamanda dayanıklılık ve performans konusunda da katkı sağlar. Penis eğrili sorunu yaşayanlar kullanabilir. Sistem azami 20,3cm uzunluğundadır.

Yürürken, oturuken, kalkarken ve benzeri hareketlerde kullanabilirsiniz. Kolayca giyilebilir, çıkartılabilir ve konforlu bir kullanıma sahiptir.

Paket İçeriği:
Extender Penis Aparatı
Dört Ek Çubuk
Silikon Kemer

 

Diğer Penis Büyütücü Ürünlerimiz (penis büyütücü hap, penis büyütme kremi, penis uzatıcı geliştirici cihaz, penis kalınlaştırıcı ürünler)

Ağrı Diyadin Doğubayazıt Eleşkirt Hamur Patnos Taşlıçay Tutak en ucuz fiyatı alışveriş için sipariş ver satın al iletişim telefonu adresime en yakın adresi ve kullananların yorumları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

21 cm Boy 4.7 cm Çap Burgulu Kalın Gövdeli Testisli Esmer Dildo C-7761K

  Kalın Burgulu Esmer Dildo - 21 cm x 4.7 cm Çap, Testisli Vantuzlu Penis C-7761K Erotik deneyimlerinizi zirveye taşıyacak bu efsanevi kalın...

Popüler Sayfalar