Sex Shop Adresi

24 Şubat 2020 Pazartesi

Eros Geciktirici Krem / Büyük Boy Ucuz Kampanyalı

Eros Geciktirici Krem / Büyük Boy Ucuz Kampanyalı: Eros Geciktirici Krem 50 ml / Büyük Boy

Erken boşalmayı geciktirici krem Eros 50 ml Delay Cream. Long time cream for man. İngiltere'den İthal. İlişkiden 5 dk önce penis başına ince tabaka şeklinde sürülür.

Samimiyet, en sevgi dolu ilişkilerin önemli bir parçasıdır. Ancak, adam çok hızlı orgazm olduğunda hayatımızın bu çok özel kısmı şımarık olabilir. Erken boşalma, yetersizlik duygularına yol açabilir ve hatta ilişkilerin en sevgisinde bile kadınlarda kızgınlığa neden olabilir. Böyle yaygın bir soruna bağlı hiçbir utanç olmamalıdır. Gerçekten de durumu kabul etmek ve bir çözüm bulmak, şefkatli ve sevgi dolu bir eşin işaretidir. Eros Krem bu sorunun çözümü. Penis hassasiyetini azaltarak çalışır. Ön sevişme şimdi aşağıdaki cinsel ilişkide olduğu gibi uzatılabilir. Eros Cream, taşıması kolay ambalajlarda mevcuttur.

Deneyin ve sevişme deneyimindeki etkisini görün. Eros Geciktirici Krem, İngiltere'de sıkı farmasötik kontroller altında üretilmektedir ve dünya genelinde bir dizi ticari marka tarafından korunmaktadır. 

Kullanım Şekli: - Eros, daha uzun süre seks yapılabilmesi için penis başının duyarsızlaştırılmasında kullanılan hafif bir yüzey analjezik kremdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

21 cm Boy 4.7 cm Çap Burgulu Kalın Gövdeli Testisli Esmer Dildo C-7761K

  Kalın Burgulu Esmer Dildo - 21 cm x 4.7 cm Çap, Testisli Vantuzlu Penis C-7761K Erotik deneyimlerinizi zirveye taşıyacak bu efsanevi kalın...

Popüler Sayfalar