Sex Shop Adresi

1 Mart 2016 Salı

AZDIRICI +GECİKTİRİCİ KAMPANYASI 140TL


sexbulAzdiriciBulal.com #indirimliAZDIRICI +GECİKTİRİCİ KAMPANYASI 140TL/ 05336950204/ 
Asshole Azdırıcı Cinsel Uyarıcı Azdırıcı Anal Seks İsteği Arttırıcı hap+Maximum seksual Bayan Cinsel Uyarıcı Azdırıcı Damla+Süper Viga 30 Dakika Geciktirici Sprey (kampanya-20)

Asshole Azdırıcı Cinsel Uyarıcı Azdırıcı Anal Seks İsteği Arttırıcı hap %100 bitki ve mineralden elde edilen Assholle yüksek teknoloji ile üretilmiş bitkisel bir çok güçlü afrodizyaktır. 
Yetişkin kadın grubunun anal seks ve orgazm hazzını maksimum düzeye çıkararak daha enerjik ve daha uzun zevk almasına teşvik eder. Sevişmeye karşı kadını uyarır ve sevişme isteğini arttırır, sevişmeye odaklanmasını sağlar, Ayrıca Fransız erkeklerinin kadınlardan beklediği anal seksi istemelerine yol açar. Yani bu ürün hem bayan azdırıcı hem de anal seks isteği uyandırıcı ve arttırıcıdır. 
Assholle kadınlarda dolaşım sistemini etkileyerek vajina bölgesinde ki ve anal bölgedeki kan akışının hızlanmasını sağlayarak o bölgede ki her dokunuşun her temasın büyük bir haz duygusu uyandırmasını, aşırı derecede zevk almasını ve bu sayede anal ve vajinal ilişkiyi istemesini ve anal ve vajinal orgazmın oluşmasını sağlar. Vücudun adrenalin salgılarını tetikleyerek daha aktif olmasını, hazzın artması ve performansın artması sayesinde partnerleriyle birlikte cinsel yaşamda çılgınca bir ilişki yaşanmasını sağlar. En soğuk olan kadının bile Hipofiz bezi salgısının sinir merkezine uyarıcı etki yaparak bastırılması imkansız bir cinsel uyarımı tetikler kadınların istemsiz bir şekilde seks istemesini ve seks yaparak boşalma gereksinimin duyulmasını sağlar. 
klinik testler sonucunda kullanan kadınların %97 sinde kan dolaşımının hızlanması, sıcaklık duygusu, duyarlılık artışı, klitoris hiperinde aşırı sıvı oluşumu, anal ve vajinal blgelerde cinsel birleşme isteğinin artması , hareketlerde hızlanma ve isteklilik, bastırılması imkansız bir cinsel uyarım bilimsel litaratüre kaydedilmiş ve dünyada kabul görmüştür.

#azdirici #kadinazdirici #analazdirici#geciktirici #geciktiricisprey#azdiricidamla #bayanazdirici #seks#sex #erotik #cinsel #iliski #anal#azginkizlar #azginkadinlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

21 cm Boy 4.7 cm Çap Burgulu Kalın Gövdeli Testisli Esmer Dildo C-7761K

  Kalın Burgulu Esmer Dildo - 21 cm x 4.7 cm Çap, Testisli Vantuzlu Penis C-7761K Erotik deneyimlerinizi zirveye taşıyacak bu efsanevi kalın...

Popüler Sayfalar