Sex Shop Adresi

28 Aralık 2011 Çarşamba

RED PİLL 48 SAAT PERFORMANS 4 ADET 500 MG KAPSÜL | EREKSİYON İLAÇLARI / EREKSİYON HAPI - EREKSİYON KREMİ - EREKSİYON SPREYİ / EREKSİYON İLACI

RED PİLL 48 SAAT PERFORMANS 4 ADET 500 MG KAPSÜL EREKSİYON İLAÇLARI / EREKSİYON HAPI - EREKSİYON KREMİ - EREKSİYON SPREYİ / EREKSİYON İLACI

RED PİLL 48 SAAT PERFORMANS 4 ADET 500 MG KAPSÜL

Red pill özel ambalajında ki kutusunda 4 adet 500 mg lık tamamen bitkisel ve doğal içeriklerden oluşmuş performans hapıdır. etkisi 48 saat sürmektedir.

Cinsel performans eksikliği hisseden erkekler, tam sertleşememe sorunu yaşayanlar, cinsel ilişki süresini uzatmak isteyen daha uzun süre seks yapmak isteyen erkekler, cinsel isteksizlik duyan erkekler, bu ürün sizlerin tüm bu ihtiyacınızı etkisi 48 saat süren 500 miligramlık içeriği ile red pill karşılayacaktır.

48 saat etkili red pill cinsel performansınızı 48 saat boyunca istediğiniz zaman kullanmanıza imkan verir. Red Pill tam sertleşemeyen erkeklerin sertleşememe problemine bitkisel çözüm getirir. Seks sürensiz kısaysa ilişki sürenizi uzatır, böylece eşinizi, sevgilinizi daha fazla doyuma ulaştırırsınız. Cinsel soğukluk sorunu yaşayan erkeklerde cinsel istek uyandırıcı, seks istetici özelliği vardır, yani doğal bitkisel afrodizyaktır, red pill bir nevi erkek azdırıcı hap gibidir.

48 saat içinde dilediğiniz kadar ilişki elinizin altında hem de bitkisel içeriği ile doğal olan RED PİLL sayesinde. Red Pill ilaç değildir, erkekler için bitkisel besin takviyesidir, hergün değil istenildiği zaman kullanılır.

Not: Red Pill alındıktan sonraki 48 saat içinde yeni bir Red Pill veya başkaca performans hapı alınmamaıdır. Çocuklardan uzakta, oda sıcaklığında, güneş görmeyen bir yerde muhafaza edilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

21 cm Boy 4.7 cm Çap Burgulu Kalın Gövdeli Testisli Esmer Dildo C-7761K

  Kalın Burgulu Esmer Dildo - 21 cm x 4.7 cm Çap, Testisli Vantuzlu Penis C-7761K Erotik deneyimlerinizi zirveye taşıyacak bu efsanevi kalın...

Popüler Sayfalar